SAMMEN
- er vi stærkere

Hvem er vi?

ForeningsMentor er et samarbejdsprojekt mellem Aarhus Kommune og Red Barnet. Vi samarbejder også med flere lokale boligsociale indsatser. Dette giver mulighed for at udvikle et ForeningsMentor der passer til det lokale miljø – og et ForeningsMentor der kender lokalmiljøets foreninger og fritidsaktiviteter.

Hvad kan vi samarbejde om?

ForeningsMentor ønsker et bredt samarbejde med skoler, foreninger, sundhedsplejersker, beboerrådgivere, lektiehjælpere, daginstitutioner og andre, som kan gøre børn og unge fra udsatte boligområder samt flygtningebørn og unge opmærksomme på vores tilbud.

Hvis I møder en familie, som kan gøre brug af vores støtte eller rådgivning, må I meget gerne hjælpe familien med at kontakte os

Hvad tilbyder ForeningsMentor?

Vi skaber kontakt til børn og unge, der gerne vil gå til en aktivitet i deres fritid.

Vi vejleder børnene og deres familier i forbindelse med opstart i en forening.

Vi følger barnet ud i foreningen gennem en periode på ca. 1 måned til 6 måneder.  og forældrene ud i foreningen de første par gange.

Vi inddrager forældre i processen med at skabe en aktiv fritid for deres børn.

Vi følger efter et mentorforløb op og hører, hvordan det går med foreningsdeltagelsen.

Aarhus kommune og Red Barnet

Hvor finder du os?

ForeningsMentor har 5 forskellige indsatser rundt omkring i Aarhus.
Vi samarbejder med de boligsociale indsatser i lokalområderne - og er altid åbne for at få flere med.

Mail: anbope@aarhus.dk

Telefon: 29209755

Laura Juhl Madsen

Mail: lajm@aarhus.dk

Telefon: 29209000

Mail: red@bosoc.ojba.dk

Anett Christiansen

Mail: anch@bbbo.dk

Gitte Boye Sandbjerg

Mail: gbs@al2bolig.dk

Vil du være ny samarbejdspartner?

Heidi Lytje Oehlers

Mail: hlo@aarhus.dk