Alle har ret
til en sjov fritid!

Kom i gang med en sjov og sund fritidsaktivitet

ForeningsMentor hjælper børn og deres forældre i gang med en sjovere og mere aktiv fritid i foreninger og klubber.

Jeg vil gerne have en ForeningsMentor

Bliv frivillig

Som frivillig er du med til at give børn og unge fra udsatte boligområder en sund og sjov fritid.

Samtidig får du mulighed for at udvikle dig personligt i rollen som mentor – og får et stort netværk med andre frivillige mentorer.

Ja, jeg vil gerne være ForeningsMentor!

Gode grunde til at starte i en forening

Du kan for eksempel starte til spejder.

Det er sjovt og sundt at bevæge sig efter skoletid.

Mentor følger til aktivitet

Man kan gå til lige det man har lyst til.

Fodboldpiger

Man får nye venner, der har samme interesse sin en selv.

Bydækkende

Sara

I ForeningsMentor Bydækkende arbejder vi med familier, der for nylig er kommet til Aarhus og har brug for hjælp til at starte tilværelsen her.

Viby Syd

Stinne

Som noget helt nyt, har vi startet ForeningsMentor i Viby Syd.
Stinne er den nye koordinator. Hun er en lokal ildsjæl, der også kører flere andre projekter omkring NABOhuset.
Vi glæder os til at komme i gang!