Gå til hovedindhold

Få hjælp eller hjælp andre
igang med en sjov fritidsaktivitet

Kom i gang med en sjov og sund fritidsaktivitet

ForeningsMentor hjælper børn og deres forældre i gang med en sjovere og mere aktiv fritid i foreninger og klubber.

Jeg vil gerne have en ForeningsMentor

Bliv frivillig

Som frivillig er du med til at give børn og unge fra udsatte boligområder en sund og sjov fritid.

Samtidig får du mulighed for at udvikle dig personligt i rollen som mentor – og får et stort netværk med andre frivillige mentorer.

Ja, jeg vil gerne være ForeningsMentor!

Gode grunde til at starte i en forening

Du kan for eksempel starte til spejder.

Det er sjovt og sundt at bevæge sig efter skoletid.

Andre synes det er sjovt at spille fodbold.

Man kan gå til lige det man har lyst til.

Men uanset hvad du har lyst til, så hjælper vi dig afsted.

Man får nye venner, der har samme interesse sin en selv.

Hvor kan man være ForeningsMentor?

Hvad skal du vælge?

Som mentor bliver du koblet til en af vores 5 indsatser. Det er helt op til dig, hvor du gerne vil være, men hvis du er i tvivl, så ring endelig og snak med os :-)

Vi dækker dine transportudgifter i forbindelse med mentorløbet, så det skal du ikke tænke på i forhold til hvor du gerne vil være.

Flygtninge

Sara

I ForeningsMentor Flygtninge arbejder vi med familier, der for nylig er kommet til Aarhus og har brug for hjælp til at starte tilværelsen her.
Familierne bor i hele Aarhus og du har derfor selv mulighed for at afgøre, om du vil være mentor for en familie i eksempelvis Aarhus C, Egå eller Malling.

Bispehaven

Rebekka Drud

Vi har en lokal indsats i Bispehaven, hvor der er særligt fokus på lokalmiljøet og foreningerne i og omkring Bispehaven. Så her kan du som mentor komme tæt på lokalområdet.

Gellerup

Anett Kristiansen

I Gellerup har vi en samlet indsats. Vi holder til i det boligsociale hus, hvor vi også er tæt på de mange andre indsatser i området. Så hvis du har lyst til at være mentor i Gellerup og spille ind i et område i forandring, så kom og vær med!

International

Laura Madsen

I ForeningsMentor International har vi et tæt samarbejde med byens internationale skoler. Her hjælper vi børn, hvis forældre typisk er i Aarhus for at arbejde med at opleve fritidslivet i deres tid her. Familierne har typisk brug for kortere forløb, så her kan du hurtigt føle dig nyttig! Familierne bor i hele Aarhus og du kan dermed selv have indflydelse på, hvor du har lyst til at være mentor.

Tilst

Gitte Sandberg

Du kan også blive mentor i vores indsats i Tilst. I Tilst holder vi til i Bydelshuset og er tæt på familierne og alle de forskellige aktiviteter i Tilst.

Hvad siger andre om at være ForeningsMentor?